دکوراسیون و معماری

معرفی بهترین مدل های کابینت 2023

کابینت تنها برای نگهداری ظروف نیست و یکی از عناصر مهم در آشپزخانه است. اگر آشپزخانه را تاجی درنظر بگیرید، کابینت به منزله‌ی نگین آن است که بار زیبایی آن را به دوش می‌کشد. طی سال‌های اخیر طراحی کابینت تغییر زیادی نکرده است، حداقل در مقایسه با اپن و کفپوش آشپزخانه.

با این حال در ادامه به تحولاتی می‌پردازیم که کابینت در طی چند دهه اخیر به خود دیده است. امروزه بیشتر مدل‌های جدید به سمت سادگی رفته و بیشتر از سبک‌های مینیمال استقبال می‌شود.

البته که در این شرایط همچنان مدل‌های افراطی و عجیب و غریب هم یافت می‌شود. سال 2023 هر دو سبک را درخود دارد و پاسخ‌گوی هر نوع سلیقه‌ای است. اگرچه کابینت ساده و مینیمال محبوبیت بیشتری دارد اما برخی، کابینت‌هایی را می‌پسندند که عجیب و سنت‌شکن هستند.

برای انتخاب کابینت آشپزخانه اول باید تصمیم بگیرید که چه عوامل و عناصری در کابینت برای شما مهم است و سپس آخرین مدل‌ها را ببینید. در ادامه به معرفی 9 مدل برتر کابینت آشپزخانه در سال 2019 می پردازیم.

کابینت قفسه باز

کابینت قفسه‌باز در مجلات بسیار زیباست اما این به این معنا نیست که در هر خانه‌ای زیبا دیده خواهد شد. برای استفاده از چنین مدلی باید باقی عناصر آشپزخانه‌ی شما مانند لوازم و ظروف با چنین طرحی هماهنگ باشند! با این حال اگر آشپزخانه‌ی‌تان چیدمان و نظم خوبی داشته باشد و از قفسه‌های مناسب استفاده کنید شاید بتوانید به جلوه‌ای مدرن و شیک دست پیدا کنید.

آشپزخانه‌ی قفسه‌باز یکی از مدل‌های زیبا در طراحی آشپزخانه در سال 2019 به حساب می‌آید که جای کابینت دیواری قدیمی را گرفته است. شاید فقدان در کابینت برای‌تان در ابتدا چندان خوشایند به نظر نرسد اما چنین ویژگی‌، مزایای خودش را به همراه دارد. این طراحی حس فضایی باز و جادار را به بیننده القا می‌کند که برای آشپزخانه‌های کوچک ویژگی بسیار ایده‌آلی است.

از سوی دیگر، برای پیدا کردن وسیله مورد نیازتان لازم نیست کل کابینت‌ها را بگردید و تنها با نگاهی اجمالی می‌توانید وسیله مورد نظر را پیدا کرده و بردارید. البته از آنجاکه همه چیز دیده می‌شود کمی باید در انتخاب وسایل‌تان دقت کنید و هرچیزی را در معرض دید قرار ندهید. قاعدتا منظره‌ی آبکشی پلاستیکی چندان خوشایند نیست. هر ظرفی که در روی این کابینت قرار دهید کل ظاهر آشپزخانه را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

کابینت قفسه باز ( جدیدترین مدل کابینت ۱۴۰۱
 )

استفاده از ظروف یک‌رنگ و یک‌شکل جلوه‌ای یکنواخت به آشپزخانه شما می‌دهد. هم‌چنین می‌توانید از بطری‌های رنگی، کوزه و کاسه‌های زیبا به عنوان عناصر تزیینی استفاده کنید. همچنان که در حال تزئین و چیدمان این وسایل در قفسه هستید، رنگ و هویت تک‌تک این وسایل را هم درنظر داشته باشید.

سعی کنید بین ظروف و عناصری که کنار هم قرار می‌دهید هماهنگی و هارمونی به وجود آورید. اگر آشپزخانه کوچک است، نباید قفسه‌های دیواری را بیش از حد پر و فضایی شلوغ ایجاد کنید. بهتر است فقط وسایل ضروری را درون قفسه باز قرار دهید و بقیه را در کابینت‌های زمینی بگذارید. با این کار نه تنها همه چیز به خوبی سازماندهی می‌شود بلکه ظاهر آشپزخانه زیباتر خواهد بود.

رنگ دلخواه

امروزه دیگر مردم به دنبال مدل‌های از پیش تعیین شده با الگویی خاص نیستند. آن‌ها به دنبال مدل‌های منحصربه‌فرد هستند که به فضا و دکوراسیون خانه هویت بخشد و حرفی برای گفتن داشته باشد.

رنگ یکی از اِلمان‌های تاثیرگذار و جالب توجه است. انتخاب رنگی متفاوت در کابینت‌ آشپزخانه در دکوراسیون منزل شما وجه‌تمایز ایجاد می‌کند. از‌این‌ رو کارخانه‌های تولید کابینت هم از آخرین رنگ‌های سال استفاده کرده و برای تولید رنگ‌های جدید با شرکت‌های رنگ همکاری می‌کنند.

کابینت رنگ سفارشی

هرکسی دوست دارد رنگ مورد علاقه و خاص خودش که با فضای خانه مناسب است را برای کابینت انتخاب کند. در این میان رنگ‌های خنثی در طیف طوسی، زرد و سبز بسیار محبوب است اما رنگ‌های تیره نه. مشکی، سرمه‌ای و سبز زمردی هم بسیار پرطرفدار هستند.
به‌طور کلی سه دسته‌بندی کلی برای رنگ کابینت وجود دارد: روشن، متوسط و تیره. رنگ‌های روشن اکثرا خنثی بوده که در بالا به آن اشاره شد و به دلیل ظاهر ساده، صاف و تمیز محبوب هستند. با استفاده از آن‌ها می‌توان جلوه‌ای همیشه زیبا ایجاد کرد که با عناصر دیگر آشپزخانه به خوبی هماهنگ می‌شود.

رنگ‌های متوسط محبوبیت بیشتری دارند. در این دسته‌بندی سایه‌های استاندارد آبی، طوسی و زرد قرار می‌گیرد.

در آخرین دسته رنگ‌های تیره قرار دارند. این دسته شامل سبز زمردی، مشکی، سرمه‌ای و ارغوانی است. انتخاب رنگ‌های تیره در کابینت سنت‌شکن بوده و فضایی درام و لوکس ایجاد می‌کند اما در مقایسه با رنگ‌های روشن و متوسط از محبوبیت کمتری برخوردار است.
درواقع افراد به دنبال رنگ‌هایی هستند که نه‌تنها منحصربه‌فرد باشند بلکه به آشپزخانه جلوه‌ای خاص بدهند. اگر می‌خواهید کابین‌هایتان را تعویض کنید می‌توانید هر رنگی را که دوست دارید سفارش دهید اما اگر می‌خواهید کابینت‌های قبلی‌تان را بازسازی کنید بهتر است پیش از هر اقدامی از یک نقاش حرفه‌ای کمک بگیرید.

کابینت با چوب بلوط

در دهه 1970 از چوب بلوط در کابینت‌سازی استفاده می‌شد. در گذشته با پرداخت این چوب، بافت آن را نمایان کرده و رنگ آن را به عسلی تغییر می‌دادند. از این چوب بیشتر برای در کلیسا و بسیاری از خانه‌ها استفاده می‌شد. با افزایش محبوبیت چوب افرا، گیلاس و چوب‌های مهندسی، استفاده از چوب بلوط کاهش یافت.

کابینت بلوط ( مدل کابینت آشپزخانه جدید
 )

اگرچه امروزه استفاده از ونییر و ام دی اف (MDF) رنگ شده برای در کابینت بسیار مرسوم است؛ اما امروزه همان‌طور که در موارد دیگر می‌بینید افراد به‌دنبال ایجاد ارتباط با گذشته بوده و از وسایل و مواد قدیمی استفاده می‌کنند تا جلوه‌ای متفاوت ایجاد کنند. به همین جهت با پرداخت چوب بلوط توسط آهک یا رواج استفاده از چوب‌هایی که توسط آب به ساحل آورده شده، استفاده از چوب بلوط دوباره جانی تازه گرفت.

رنگ خنثی، ابعاد، بافت و جلوه لوکس و صاف چوب بلوط که به تازگی کشف شده همگی می‌تواند در هر فضایی تعادل ایجاد کند. کابینت بلوط بسیار پرکاربرد بوده و با استفاده از آن می‌توان جلوه‌هایی متفاوت، از خانه‌های کنار دریا گرفته تا خانه‌های فرانسوی، زیبا و مدرن یا حتی ساده و روستیک را ایجاد کرد.

علاوه بر این، این چوب به‌راحتی با دیگر وسایل آشپزخانه هماهنگ می‌شود. تمام این موارد باعث شده تا چوب بلوط علی‌رغم آن‌که استفاده از آن در گذشته طرد شده بود، دوباره مرسوم شود. بسیاری از تولیدکنندگان از چوب بلوط درهای کابینت بسیار زیبا، از درهایی با نقش برجسته تا تخته‌های صاف با جزییات درشت درست می‌کنند. می‌توانید از چوب بلوط با رنگ طبیعی آن استفاده کنید یا آن را رنگ کنید. معمولاً رنگ مشکی، آبی و طوسی جزو رنگ‌های پرطرفدار به‌حساب می‌آیند.

کابینت به سبک ترنزیشنال

سبک ترنزیشنال نقطه عطفی در هنر دکوراسیون بوده و نقطه مهم در این اصل، جاری بودن این سبک در دل سبک‌های دیگر است. ترنزیشنال سبکی متشکل از المان‌های معاصر بدون خراب کردن و فاصله گرفتن از طرح‌های قدیمی است. این استایل می‌تواند ترکیبی از سنگ‌های طبیعی شبیه کاشی روی دیوارهای سفید درخشان در کنار مبل‌های دهه 50 یا هماهنگی بین دیوارهایی که با تخته‌های چوبی پوشانده شده با چرم مدرن و مبل‌های شیشه‌ای باشد.

سبک ترنزیشنال ( جدیدترین مدل کابینت
 )

استایل ترنزیشنال در کابینت‌سازی جدید و گذرا نیست بلکه بسیار مهم و اساسی است. این استایل درجه‌های متفاوتی داشته و از دکوراسیون ظریف و ساده تا چشم‌گیر را دربر می‌گیرد. برای مثال انتخاب کابینت چوبی اروپایی و قرار دادن آن روی دیوارهای پیش ساخته، با معماری پر زرق و برق از نمونه‌های آن است.

یا در استایل combing، رنگ زمینه و اصلی کابینت‌ها سفید بوده و روی آن را با رنگ‌های دیگر تزیین می‌کنند و روی قسمت جزیره‌ای را با سنگ مرمر یا تخته سخت مشکی رنگ تزیین می‌کنند. استایل ترنزیشنال برای کسانی که آشپزخانه‌ای بسیار راحت و کمی جذاب دوست دارند، ایده‌آل خواهد بود. اگر رویه کانتر کابینت ساده برای شما جذاب است اما هنوز نمی‌توانید از سبک‌های نوستالژی و قدیمی دل بکنید، این سبک را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

زیبایی در اوج سادگی

کابینت آشپزخانه روی نمای آشپرخانه تنها تأثیرگذار نبوده بلکه روی دکوراسیون کل خانه هم تأثیر به سزایی دارد. سبک مینیمالیسم یا ساده‌گرایی از گذشته تا کنون رواج داشته و کابینت‌های مدرن معمولاً از طرح‌های ساده و سنتی الهام می‌گیرند.

کابینت ساده و ارزان

ویژگی اصلی این سبک لبه‌های صاف با خطوط و نقوش ساده است که به‌راحتی با تمام عناصر دیگر آشپزخانه هماهنگ می‌شود. حتی طراحی دسته کابینت بسیار ساده بوده و سعی بر آن است که بیش‌ازحد جلب توجه نکند. اساساً در این طراحی سعی شده که تمام اقلام در ساده‌ترین شکل خود باشند. این نوع کابینت به‌خوبی با کابینت‌های مدرن ترکیب شده و مکمل خوبی است.

ترکیب رنگ

با پیشرفت تکنولوژی امروزه روش و رنگ‌های مختلفی برای پرداخت چوب وجود دارد. از رنگ قهوه‌ای تیره تا طوسی روشن، طیف وسیعی از رنگ‌ها وجود دارد.

بسیاری از افراد از این ویژگی‌ برای ایجاد جلوه‌های منحصربه‌فرد استفاده می‌کنند. یکی از طرح‌های برتر کابینت‌سازی در سال 2023 که جزو پرطرفدارترین‌ها قرار گرفته است، استفاده از چند رنگ در پرداخت چوب بوده که جلوه‌ای خاص ایجاد می‌کند.

کابینت دورنگ ( کابینت ساده و شیک ایرانی
 )

در این سبک، ممکن است کابینت‌های بالایی سفید باشد درحالی‌که کابینت پایین به رنگ خود چوب است. تمام این طراحی‌ها بر اساس ترکیب انواع چوب و رنگ‌های مختلف برای ایجاد جلوه‌ای کاملاً متفاوت است.

یکی از آسان‌ترین روش‌ها طراحی قسمت میانی آشپزخانه (شامل پیشخوان و سینک) با رنگ و پرداخت کاملاً متفاوت از کابینت‌های دیواری در اطراف است. معمولاً از رنگ‌های قهوه‌ای، مشکی و سرمه‌ای برای این قسمت بیشتر استفاده می‌شود. نیازی نیست خودتان را به بعضی رنگ‌ها محدود کنید بلکه می‌توانید قدم فراتر بگذارید و دو رنگ را باهم ترکیب کنید. برای مثال مشکی و سفید یا می‌توانید رنگ‌هایی که رنگ سبز ایجاد می‌کنند را با هم ترکیب کنید.

اگر در ترکیب رنگ‌هایتان از رنگ چوب استفاده می‌کنید باید دقت کنید. بهتر است از رنگ‌های خنثی برای رویه کانتر آشپزخانه، دیوار و کف‌پوش استفاده کنید.

در این سبک هم، مانند موارد دیگر افراد به دنبال ایجاد و ساختن سبک‌های شخصی و برجسته کردن طراحی آشپزخانه هستند و از طرح‌های قدیمی و پیش ساخته استقبال نمی‌کنند. یا به عبارتی دیگر با طراحی سبک شخصی خود می‌خواهند به فضا شخصیت ببخشند.

از قید سینک‌های دو لگنه بگذرید

با توجه به کاربرد، امروزه آشپزخانه را با سینک تک لگنه بزرگ یا چند سینک طراحی می‌کنند. ازآنجاکه شستن ظرف با دست در آشپزخانه مانند گذشته رواج ندارد استفاده از سینک‌های دو لگنه هم دیگر کاربردی ندارد. ایده سینک‌های تک لگنه و بزرگ از سبک روستیک الهام گرفته است. یکی از المان‌های مهم که در این سبک به چشم می‌خورد سینک‌های بزرگ است. اگر قسمت جلویی سینک با آشپزخانه شما مطابقت نداشت بهتر است از سینکی استفاده کنید که کاسه آن با اندازه کاسه سینک دو لگنه برابر باشد.

شیر روگازی

این سینک برای کسانی که مهمان ناخوانده دارند مناسب است؛ به این ترتیب که می‌توانند ظرف‌های کثیفشان را داخل سینک پر کنند. علاوه بر سینک اصلی، برخی ترجیح می‌دهند سینکی اضافه در انتهای آشپزخانه یا روی قسمت جزیره‌ای داشته باشند. با این کار چند نفر هم‌زمان می‌توانند در آشپزخانه کار کنند.

تاکنون شیر آب‌های جدید و جالب زیادی طراحی شده است. امروزه شیر آب علاوه بر وظایف قبلی خود در سبک و استایل آشپزخانه هم تأثیر دارد. شیرهای آب جدید دارای رنگ و اشکال مختلف مانند منحنی و پیچیده است.

شیرهای آب جدید به‌صورتی طراحی شده‌اند که روی دیوار نصب شده و با یک بازویی باز می‌شوند و روی قابلمه قرار می‌گیرند که برای پر کردن قابلمه‌های بسیار بزرگ ایده‌آل هستند. انواع دیگری از شیرها وجود دارند که دارای حسگر هستند و به‌صورت خودکار باز شده و کار می‌کنند. هم‌چنین نمونه‌های مختلفی از شیر آب و سینک وجود دارند که طراحی قدیمی، لوکس، فوق جدید یا حتی عجیب دارند.

سازگاری با گجت‌های الکترونیک

در این دوره و زمانه که تکنولوژی جزو جدایی ناپذیر زندگی است، راه یافتن آن به آشپزخانه پدیده‌ای دور از ذهن نیست. امروزه طراحی آشپزخانه تغییر کرده و با نیازهای بشر تطابق پیدا کرده است. در ابتدایی‌ترین سطح، کابینت مدرن باید فضایی برای شارژ شدن وسایل برقی و موبایل داشته باشد.

تلویزیون در آشپزخانه

اگر از تبلت یا تلفن هوشمند برای دیدن فیلم‌های آموزش آشپزی یا خواندن طرز تهیه‌ی خوراکی و غذا استفاده می‌کنید، بهتر است یک قسمت مخصوص یا پایه‌ای برای نگه‌داشتن تبلت یا تلفن هوشمند در نظر بگیرید. در نمونه‌های بسیار مدرن کابینت، از وسایل بی‌سیم مانند بلندگوهای بی‌سیم، تلویزیون یا تبلت بهره می‌برد.

لامپ زیر کابینت

استفاده از لامپ‌های ال ای دی (LED) به جای لامپ‌های رشته‌ای در آشپزخانه بسیار رواج یافته است. این لامپ دارای انواع و رنگ‌های متفاوتی بوده و حین آشپزی و کار در آشپزخانه نور کافی را فراهم می‌کند.

یکی از کاربردهای مهم این نوع لامپ‌ها استفاده در قسمت زیرین کابینت است. لامپ ال ای دی که زیر کابینت استفاده می‌شود انواع مختلفی مانند آویزی، دایره‌ای و نواری دارد. استفاده از لامپ زیر کابینت، نور بیشتری برای میز کارتان ایجاد کرده و محیط را روشن‌تر می‌کند.

فقط لامپ ال ای دی در زیر کابینت نصب نمی‌شود، بلکه می‌توانید از لامپ فلوئوروسنت که انرژی برابر ال ای دی اما با دمای کمتر تولید می‌کنند هم استفاده کنید. لامپ‌های زنون گرمای کمتری دارند اما به دلیل نور کم، کاربرد چندانی ندارند.

لامپ زیر کابینت

هم‌چنین می‌توانید از لامپ هالوژن استفاده کنید اما ایده خوبی نیست؛ زیرا گرمای زیادی داشته که می‌تواند روی مواد غذایی که در کابینت نگهداری می‌کنید، اثر بگذارد. درنتیجه اصلا توضیه نمی‌شود.

در ادامه برخی از جدیدترین مدل های کابینت در بازار را مورد بررسی قرار می دهیم.

جدیدترین مدل کابینت نئوکلاسیک

به طور کلی سبک نئوکلاسیک، تلفیقی از المان‌های دو سبک مدرن و کلاسیک است. کابین نئوکلاسیک برای افرادی مناسب است که خانه‌ای مدرن دارند، اما تمایل دارند برخی از ویژگی‌های خانه‌های کلاسیک را نیز در منزل خود داشته باشند.

کابینت نئوکلاسیک

شاید بارزترین ویژگی کابینت نئوکلاسیک، شکل ظاهری آن باشد که سبک طراحی روم باستان را تداعی می‌کند. استفاده از زنگ‌های خنثی و ملایم مانند سفید و طوسی، طرحی متقارن و همچنین خطوط صاف و ساده از دیگر ویژگی‌های ظاهری شیک نئوکلاسیک است.

جدیدترین مدل های کابینت آشپزخانه

امروزه تنوع بسیار زیادی در مدل‌های کابینت وجود دارد. یکی از جدیدترین مدل‌های کابینت آشپزخانه که در کشورمان مورد توجه واقع شده و طرفداران زیادی پیدا کرده، کابینت مدل انزو است. نام انزو در واقع از نام یکی از محصولات برند ایتالیایی کابینت سازی Zentique گرفته شده است. کابینت مدل انزو خصوصا برای خانه‌های دارای دکوراسیون نئوکلاسیک بسیار مناسب است. از ویژگی‌های ظاهری منحصر به فرد این مدل کابینت می‌توان به سی ان سی کاری های لبه‌ها کابینت و رنگ غالبا سفید و براق‌ آن اشاره کرد.

جدیدترین مدل کابینت

برای کسب اطلاع بیشتر در مورد جدیدترین مدل‌های کابینت آشپزخانه می‌توانید با کارشناسان شرکت پاراکس تماس بگیرید. پاراکس با سابقه‌ای درخشان در ساخت و اجرای انواع کابینت، به یکی از شناخته شده‌ترین شرکت‌ها در این حوزه تبدیل شده است. کارشناسان زبده شرکت پاراکس آماده پاسخگویی به سؤالات شما و ارائه نکات تخصصی در این حوزه هستند.

مدل کابینت تمام چوب

کابینت تمام چوب یکی از قدیمی‌ترین مدل‌های کابینت در جهان است. در سال‌های اخیر به دلیل قطع به رویه درختان، افزایش قیمت چوب خام و پیدایش مواد جدید، استفاده از کابینت‌های تمام چوب تا حد زیادی کاهش یافته است. معمولا چوب درختانی مانند راش، گردو، بلوط و … جزو گزینه‌های مناسب برای ساخت کابینت هستند که علاوه بر استحکام و جنس مناسب، شکل ظاهری زیبا و شکیلی دارند.

کابینت تمام چوب

کابینت تمام چوب برای منازلی مناسب است که دارای سبک دکوراسیون کلاسیک هستند. هنگام خرید کابینت تمام چوب باید توجه داشته باشید که چوب خام در برابر عوامل محیطی و رطوبت آسیب‌پذیر است بنابراین تا حد ممکن از این نوع کابینت در مناطق بسیار مرطوب استفاده نکنید. همچنین بهتر است از سیلر و کیلر مناسب برای پر کردن منافذ و محافظت بیشتر از چوب کابینت استفاده شود.

مدل کابینت ام دی اف 

ابن نوع کابینت از ورقه‌های ام دی اف ساخته می‌شود. ام دی اف به معنای تخته چوب با چگالی (تراکم) متوسط است که یکی از پرکاربردترین فرآورده‌های چوبی در جهان محسوب می‌شود.

کابینت مدل ام دی اف

مزایایی مانند قابلیت ابزارخوری و ماشین‌کاری مناسب، سطح صاف و متراکم، قیمت مناسب و … باعث شده ام دی اف محبوب‌ترین گزینه در صنعت کابینت سازی باشد. کابینت‌های ساخته شده از ام دی اف با استفاده از مواد مختلف و با طرح‌ها و زنگ‌های متنوع روکش می‌شوند. روکش‌هایی مانند ملامینه، هایگلاس یا چوب تنها برخی از انواع روکش‌های ام دی اف هستند.

مدل کابینت‌ هایگلاس

در واقع بخش اصلی بدنه کابینت‌های های گلاس از جنس ام دی اف است؛ با این حال روکش این نوع کابینت از جنس پلکسی گلاس است که نوعی پلاستیک محسوب می‌شود.

هایگلاس مدل کابینت آشپزخانه ایرانی جدید

این لایه شباهت‌هایی با روکش‌های ملامینه دارد، با این تفاوت که روکش هایگلاس دارای سطحی براق و شفاف است. این نوع کابینت به دلیل قیمت مناسب و ظاهر جذابی که دارد در سال‌های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است.

کابینت روکش چوب

کابینت روکش چوب

کابینت روکش چوب به نوعی از برخی مزایای ظاهری کابینت چوبی برخوردار است اما بعضی از معایب کابینت‌های چوبی را ندارد. بدنه کابینت روکش چوب از جنس ام دی اف است؛ اما روکش به کار رفته در این بدنه از چوب طبیعی است. این نوع کابینت به دلیل استفاده از ام دی اف در مقایسه با کابینت‌های چوبی، مقاومت بهتری در برابر رطوبت نشان می‌دهد. از سوی دیگر به دلیل استفاده از روکش چوب طبیعی، ظاهر کابینت شباهت‌های زیادی به کابینت‌های چوبی دارد.

سخن پایانی

در سال‌های اخیر، طراحی کابینت نسبت به سال‌های گذشته تغییرات بزرگی به خود دیده است. تغییر سریع سلیقه‌ی عام با پیشرفت تکنولوژی، سبک‌های متنوع و جدیدی را رقم زده است. در سال 2019 روند کلی کابینت‌سازی به سمتی رفته است که هر کس کابینت خود را طراحی می‌کند. با این کار هرکس رنگ و جلوه کابینت خود را طراحی کرده و فضایی منحصربه‌فرد ایجاد می‌کند.

اگر خانه‌ای جدید می‌سازید یا برنامه بازسازی دارید کدام یک از موارد بالا را انتخاب می‌کنید؟

به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا