آموزش

آموزش نصب چراغ کابینت به همراه راهنمای خرید

چگونه چراغ کابینت را نصب کنیم؟

نورپردازی نقش به سزایی در دکوراسیون و جلوه خانه دارد. استفاده از چراغ‌ زیر کابینت برای نورپردازی آشپزخانه یکی از راه‌های تغییر دکوراسیون و زیباسازی آشپزخانه است. علاوه‌بر زیبایی چراغ‌ زیر کابینت بسیار کاربردی هم هستند و برخی از کارهای آشپزی مثل خرد کردن سبزی و خواندن کتاب آشپزی را آسان‌تر می‌کند. این چراغ‌ها نور محیط را متعادل کرده و سایه و تاریکی‌های آشپزخانه را از بین می‌برد. اگر از چراغ‌ زیر کابینت مجهز به کلید دیمردار استفاده کنید می‌توانید شدت نور را کنترل کرده و حتی از آن به‌عنوان چراغ شب هم استفاده کرد.

روش نصب چراغ زیر کابینت

چراغ زیر کابینت

اگر می‌خواهید چراغ‌ کوچک زیر کابینت‌ نصب کنید چراغ‌هایی که به پریز برق متصل می‌شوند مناسب هستند اما اگر می‌خواهید برای کل آشپزخانه چراغ نصب کنید باید از سیستم سیم‌کشی شده استفاده کنید. برای این کار به منبع الکتریسیته‌ای نیاز دارید که به یخچال و ابزارهای برقی دیگر آشپزخانه متصل نباشد.

  • توجه: هرگز از مدارهایی که به دستگاه‌های زیادی متصل است استفاده نکنید. 

اگر به برق‌کاری آشنایی دارید، می‌توانید بدون خطر این کار را انجام دهید اما اگر نمی‌دانید چگونه باید این کار را انجام دهید حتما از متخصص برق بخواهید که یک لاین جدید از پنل الکتریسیته برای آشپزخانه ایجاد کند. 

می‌توانید جعبه اتصال جدید برای چراغ‌های زیر کابینت‌ را پشت کابینت‌‌ها یا روی دیوار نزدیک کابینت‌ها نصب کنید. کابل‌ها باید داخل دیوار نصب شوند اگر از روی کابینت‌ها رد شوند ‌باید از کابل‌هایی که روکش فلزی دارند استفاده کنید. 

انواع یراق آلات

هنگام نصب هر چیزی در زیر کابینت باید آن را به جهت روبه‌رو قرار دهید. اگر می‌خواهید لنز نصب کنید آن را در جهت دیوار پشت سینک قرار دهید. نوار پایین کابینت باید چه در حالت نشسته چه در حالت ایستاده سیم‌ها و اتصالات را از دید پنهان کند. در غیر این صورت باید از نوار پهن‌تری برای پایین کابینت‌ها استفاده کنید.

راهنمای خرید چراغ کابینت

راهنمای خرید چراغ زیر کابینت

چه از برق ولتاژ ضعیف استفاده کنید چه ولتاژ 120 برای سیستم زیر کابینت باید از مدل‌ چراغ‌های (نقطه‌ای، نواری و غیره…) استفاده کنید و با منبع نور (رشته‌ای، فلورسنت یا ال ای دی) استفاده کرد. ممکن است منبع نور چراغ‌ نقطه‌ای به‌صورت رشته‌ای، فلورسنت یا ال ای دی باشد اما منبع نور چراغ‌ نواری، ال ای دی است. 

نکات مهم نصب چراغ کابینت

نکات مهم نصب چراغ کابینت
  • چراغ‌ نقطه‌ای محدوده بسیار کمی را روشن می‌کنند اما چراغ‌ نواری به‌صورت پیوسته نصب شده و نور ملایمی را روی پیشخوان ایجاد می‌کنند. 
  • چراغ‌ ال ای دی بسیار باریک بوده و به‌راحتی قابل پنهان شدن است. هم‌چنین طول آن‌ها نیز نسبت به چراغ‌های نواری بیشتر است. چراغ‌ نواری 90 سانتی‌متری و چراغ‌ ال ای دی 400 سانتیمتری است و می‌توان آن‌ را به‌اندازه دلخواه و موردنیاز برید. 
  • چراغ‌ زیر کابینتی رشته‌ای از لامپ‌های هالوژن یا زنون هستند. لامپ‌های هالوژن گران‌قیمت و پرمصرف بوده اما گرمای کمتری ایجاد می‌کنند. این چراغ‌ها نور خوبی دارند و نور آن‌ها قابل تنظیم است. لامپ‌ زنون گرمای کمتری تولید نسبت به هالوژن تولید کرده و کارایی و طول عمر بیشتری دارد. 
  • لامپ فلورسنت سرد بوده و صدای وزوز یا لرزش ندارد. این لامپ‌ ارزان‌قیمت و کم مصرف بوده و زمانی که بسوزد به‌راحتی قابل تعویض است. چراغ‌های فلورسنت با کلید دیمردار قابل استفاده نیستند. 
  • لامپ‌ LED طول عمر بالایی نسبتا داشته (بین 10 تا 20 سال) اما بازدهی آن‌ها به‌مرور زمان کمتر می‌شود. هنگامی که لامپ LED می‌سوزد یا می‌شکند علاوه بر لامپ باید تمام قطعات متصل به آن را نیز تعویض کرد. اگر لامپ LED را انتخاب کرده‌اید از چراغ‌ با رنگ گرم استفاده کنید نه از رنگ سفید و فراموش نکنید که میزان روشنایی تولید شده در این لامپ‌ها متفاوت است. قیمت لامپ LED نسبت به لامپ‌های رشته‌ای و فلورسنت بیشتر است. 
به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

۲ نظر ثبت شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا