نکاتی مهم استفاده از دریل ستونی

هنگامی که با موادی همچون نئوپان و ام دی اف کار میکنید به دلیل جنس آنها احتمال از هم پاشیدن آن به هنگام خروج مته وجود دارد؛ به همین منظور از قطعه چوبی زیر قطعهی مورد نظر استفاده کرده و آن را با ابزاری محکم کنید تا سوراخکاری با نهایت دقت و بهصورت تمیز انجام شود.
از نکات مهم دیگر فشار نیاوردن به قطعه کار و دستگاه هنگام دریل کاری است زیرا فشار بیش از اندازه و سرعت زیاد و یکنواخت ممکن است باعث سوختن کار شود. در صورتی که هر از چندگاهی مته را بالا نیاورید تا گردهها و تراشههایی موجود خارج شوند احتمال متلاشی شدن یا سوختگی قطعه کار بیشتر میشود. همچنین سرعت بسیار کم در سوراخکاری نیز میتواند کیفیت کار را کاهش دهد.
سوراخ کاری با عمق مشخص

اگر میخواهید سوراخی با عمق مشخص ایجاد کنید بهترین روش آن است که ابتدا عمق مورد نظر را از لبهی قطعه کار علامتگذاری کرده سپس از اهرم پیشرونده استفاده کنید و آن را تا لبهی قسمت علامتگذاری شده پایین بیاورید. وقتی نوک مته در جای مناسب قرار گرفت پیچی که روی آن قرار دارد را محکم کنید. در این صورت عمق سوراخکاری از قسمتی که علامت گذاشتهاید پایینتر نخواهد رفت.
راه دیگر این است که این عمق مشخص شده را روی مته علامتگذاری کنید؛ به این صورت که با استفاده از چسب برق که عایق بهتری در برابر حرارت است عمق مورد نظر را چسب زده و هنگام سوراخکاری تا قسمت علامت گذاشته پیش روید.
خیلی خوب بود ممنوم
ممنون از توجه شما