دکوراسیون و معماری

10 ایده برای طراحی اتاق مدیتیشن و یوگا

در دنیای پر هیاهوی امروز، خانه باید محل آرامش و آسایش باشد. خانه محلی است که می‌توانید آن را با اشیا، رنگ‌های مورد علاقه و عکس‌هایی که یادآور خاطرات شیرین‌تان است تزیین کنید تا به شما احساس خوبی دهد.آیا تابه‌حال به این فکر کرده‌اید که می‌توانید قسمتی از خانه‌تان را برای مدیتیشن اختصاص دهید؟ 

خرید تیغ کورین

مدیتیشن چیست؟

مدیتیشن، مراقبه یا ژرف اندیشی روشی برای تسلط بر ذهن برای رسیدن به آرامش است. مدیتیشن راهی عالی برای از بین بردن استرس‌ها است. مدیتیشن با تمرکز، تنفس و پاک کردن ذهن انجام می‌شود.

برای انجام تمرینات مدیتیشن لزومی ندارد به محل مخصوصی بروید، می‌توانید تمرینات مدیتیشن خود را در محیطی آرام که با وسایل مخصوصی تزیین شده است انجام دهید. روش‌های زیر کمک می‌کند تا در محلی مناسب برای مراقبه داشته باشید.

دکوراسیون مینیمال برای اتاق مدیتیشن

اتاق یوگا

برای اتاق‌های مدیتیشن هرچه اشیا کمتر باشد بهتر است! می‌توانید اتاق مدیتیشن خود را با کوسن‌های ساده و یک قالیچه کوچک آماده کنید و در محیطی بدون وسایل اضافی اما شیک با فضای کافی به مراقبه بپردازید.

با توجه به روحیه‌تان اتاق‌تان را طراحی کنید

اتاق مدیتیشن

بدون شک محیط و جنبه‌های مختلف آن بر افراد تأثیرگذار است. برای این‌که فضای مدیتیشن برای شما حس خوبی ایجاد کند باید با شخصیت شما متناسب باشد؛ زیرا شما زمانی احساس راحتی می‌کنید که تمام عناصر محیطی با شخصیت شما سازگار و با ارزش باشد. یک مجسمه بودا، قالیچه‌ای با رنگ شاد و هر آنچه را که دوست دارید، برای طراحی و تزیین اتاقتان استفاده کنید.

استفاده از رنگ‌های پاستلی

اتاق مدیتیشن

اگرچه رنگ‌های شاد می‌توانند زیبا باشند اما یک نکته کوچک درباره رنگ‌های پاستلی وجود دارد و آن این است که رنگ‌های پاستلی برای افراد احساس راحتی ایجاد می‌کنند.

اگرچه حین مدیتیشن چشم‌ها را می‌بندیم اما نکته‌ای که مهم است احساس راحتی هنگام مراقبه است. پس هنگام انتخاب وسایل از رنگ‌های پاستلی برای کوسن و اکسسوری‌های دیگر استفاده کنید.

فضای مدیتیشن را به بیرون خانه منتقل کنید

اتاق یوگا

اگر تمرینات مدیتیشن را خارج از خانه انجام دهید یعنی در فضای آزاد و بتوانید در صدای پرنده‌ها و صدای پیچیدن باد بین درختان غرق شوید بسیار عالی است. هر جور که دوست دارید می‌توانید آن را طراحی کنید فقط دقت کنید که باید از وسایلی استفاده کنید که در برابر آب مقاوم باشد. حتی می‌توانید یک روز بعدازظهر با پارچه‌ای زیبا و رؤیایی، شمع و لوازمی دیگر بیرون بروید و در طبیعت مراقبه کنید.

اتاق مدیتین روشن

اتاق یوگا

حس کردن نور خورشید و نسیم روی پوست حین مراقبه می‌تواند بسیار لذت‌بخش باشد. هنگام انتخاب مکان مراقبه سعی کنید گوشه‌ای کنار پنجره را انتخاب کنید. این گوشه دنج را می‌توان با یک فرش خزدار یا هر آنچه دوست دارید تزیین کنید.

استودیو حرفه‌ای‌تان را بسازید

اتاق یوگا

اگر استودیویی وجود دارد که دوست دارید برای مدیتیشن و مراقبه به آنجا بروی، می‌توانید با الهام از آن، استودیو خودتان را بسازید! همان‌طور که در عکس می‌بینیم برای طراحی اتاق مدیتیشن می‌توانید از لامپ سنگ نمک هیمالیا، تعدادی کوسن و کف‌پوش چوبی استفاده کنید.

اتاق خود را دوباره طراحی کنید

اتاق مدیتیشن

برای همه پیش آمده که ندانیم دکوراسیون یک اتاق را چگونه بچینیم یا اتاقی داریم که از آن استفاده نمی‎‌کنیم؛ می‌توانید با تغییر دکوراسیون بعضی اتاق‌ها آن را به اتاق مدیتیشن تبدیل کنید. می‌توانید برای تغییر اتاقتان از رنگ‌های روشن، تعدادی کوسن و اشیایی که برایتان باارزش و معنی‌دار هستند استفاده کنید.

سبک بوهمیایی

اتاق مدیتیشن

دکوراسیون بوهمیایی به‌خودی‌خود فضای مدیتیشن است. می‌توانید وسایل بوهمیایی مانند صندلی، پارچه و بالش‌های طرح دار خود را در یک گوشه دنج کنار هم قرار دهید و محل مدیتیشن خود را بسازید.

اتاق دنج

اتاق مدیتیشن

احساس راحتی در فضایی که مراقبه می‌کنید بسیار مهم است. گاهی چهارزانو نشستن احساس راحتی ایجاد نمی‌کند؛ پس بهتر است با استفاده از بالش، کوسن یا زیرانداز یک جای نرم و راحت برای اتاق مدیتیشن خود ایجاد کنید. استفاده از مبل راحتی می‌تواند راحتی بیشتری برای شما حین مراقبه ایجاد کند.

ایجاد فضایی ساده و مینیمال

اتاق مدیتیشن

اتاق مدیتیشن می‌تواند بسیار ساده باشد. حتی می‌توانید تنها با قرار دادن تعدادی کوسن در اتاقی که دوست دارید فضایی آرام و راحت برای مراقبه درست کنید. هدف از مدیتیشن ایجاد احساس آرامش و دور کردن استرس است، پس نیازی نیست برای درست کردن اتاق مدیتیشن، خودتان را مضطرب کنید.

به اشتراک بگذارید

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا